İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - Toki Avrupa Konutları İlkokulu

Eyl

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme ve Değerlendirme Merkezi tarafından 5,6,7 ve 8. sınıflarda Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri derslerinden 15'er sorudan oluşan Hazırbulunuşluk uygulaması, Eğitim Bilişim Ağı Platformu (EBA) üzerinden gerçekleştirilecektir.

Eyl

İl MEM Müdürümüz sayın Levent YAZICI  okulumuzda incelemelerde bulunarak yüz yüze eğitim hazırlıkları hakkında bilgi aldı.

Ağu

"Bir Avuç Doğa" adlı  e-Twinning projesi ile Çiğdem Ulubay Öğretmenimiz Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır. Öğretmenimizi çalışmalarından ötürü tebrik ediyoruz.

Ağu

Toki Avrupa Konutları Ortaokulu olarak TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları Destekleme Programına yaptığımız 14 projemiz  kabul edilmiştir. Danışman öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.